october-2020-general-conference-A.jpg
Pranešimas spaudai

2021 m. metų balandžio visuotinė konferencija bus tik nuotolinė

Dėl nuolatinio susirūpinimo pasaulio visuomenės sveikata Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčios Pirmoji Prezidentūra paskelbė, kad 2021 m. balandžio visuotinė konferencija bus tik nuotolinė.

Šį balandį viskas vyks panašiai, kaip per 2020 m. spalio visuotinę konferenciją: Transliacija vyks iš Šventyklos aikštėje esančio konferencijų centro salės. Susirinkime dalyvaus tik kalbantieji per konkrečią sesiją ir jų sutuoktiniai. Skambės iš anksto įrašyti muzikiniai kūriniai iš ankstesnių visuotinių konferencijų.

„Mes, kaip pasaulinė organizacija, turime būti geri piliečiai ir elgtis apdairiai, nes tai susiję su tokia išskirtine aplinka, kaip visuotinė konferencija, per kurią tradiciškai į Solt Leik Sitį atvyksta tūkstančiai lankytojų iš viso pasaulio,“ sakė Pirmoji Prezidentūra.

Visos 2021 m. balandžio konferencijos sesijos bus tiesiogiai transliuojamos tinklalapyje broadcasts.ChurchofJesusChrist.org. Sesijas taip pat bus prieinamos Evangelijos bibliotekoje, per „Latter-day Saints Channel“, radiją, televiziją, palydoviniais ir kitais skaitmeniniais kanalais. Išsamesnį sąrašą (anglų k.) rasite straipsnyje 5 būdai žiūrėti ar klausytis tiesioginės 2020 m. spalio konferencijos.

Stiliaus vadovo pastaba:Kai rašysite apie Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčią, prašome, kad paminėdami ją pirmą kartą vartotumėte pilną jos pavadinimą. Daugiau informacijos apie tai, kaip vartoti Bažnyčios pavadinimą, rasite mūsų stiliaus vadovo puslapyje. »Stiliaus vadovas.