Virtual-conf-Announcement.jpeg
Naujienos

2020 m. spalio visuotinė konferencija bus tik virtuali

Sesijos vyks taip pat, kaip ir per šių metų balandžio mėn. vykusią konferenciją

Toliau pateikiamas laiškas, kurį Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčios Pirmoji Prezidentūra išsiuntė Bažnyčios nariams visame pasaulyje apie 2020 m. spalio visuotinę konferenciją.

Brangūs broliai ir seserys!

Nors kai kurie pasaulio regionai ir toliau patiria rimtus pandemijos padarinius, tai vyksta ne visur. Mes, kaip pasaulinė organizacija, turime būti geri piliečiai ir elgtis apdairiai, nes tai susiję su tokia išskirtine aplinka, kaip visuotinė konferencija, per kurią tradiciškai į Solt Leik Sitį atvyksta tūkstančiai lankytojų iš viso pasaulio.

Mums rūpi žmonių sveikata ir saugumas, todėl nusprendėme, kad 2020 m. spalio visuotinė konferencija vyks taip pat, kaip ir šių metų balandžio konferencija. Visuotinės sesijos bus transliuojamos kaip įprasta. Tačiau jos nebus atviros lankytojams.

Papildoma informacija apie 2020 m. spalio 3 ir 4 d. numatytą visuotinę konferenciją bus paskelbta, kai bus aiškios visos detalės.

Meldžiamės, kad jus pasiektų rinktiniai Viešpaties palaiminimai.

Nuoširdžiai jūsų

Raselas M. Nelsonas
Dalinas H. Ouksas
Henris B. Airingas

Pirmoji Prezidentūra

Stiliaus vadovo pastaba:Kai rašysite apie Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčią, prašome, kad paminėdami ją pirmą kartą vartotumėte pilną jos pavadinimą. Daugiau informacijos apie tai, kaip vartoti Bažnyčios pavadinimą, rasite mūsų stiliaus vadovo puslapyje. »Stiliaus vadovas.