20211002_154607_konferencij.jpg
Naujienos

2022 m. balandžio visuotinė konferencija

Džiaugiamės, kad galėsite dalyvauti visuotinėje Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčios konferencijoje. Šia pasauline religine transliacija siekiama padėti žmonėms sustiprinti savo asmeninius ryšius su Jėzumi Kristumi, kad jie galėtų patirti ramybę, viltį ir džiaugsmą, kuriuos patiriame sekdami Juo. Prisijunkite prie milijonų žmonių visame pasaulyje ir išgirskite įkvepiančias dabartinių pranašų ir apaštalų žinias.

Šią nemokamą konferenciją sudaro penkios sesijos, vyksiančios šeštadienį ir sekmadienį, 2022 m. balandžio 2–3 d., įskaitant šeštadienio vakarinę sesiją moterims ir merginoms (įskaitant tas, kurioms 2022 m. sukanka 12 metų).

Tvarkaraštis

Balandžio 2 d., šeštadienio sesijos Lietuvos laiku

  • 19:00 rytinė sesija
  • 23:00 popietinė sesija
  • 3:00, balandžio 3 d., vakarinė sesija

Balandžio 3 d., sekmadienio sesijos Lietuvos laiku

  • 19:00 rytinė sesija
  • 23:00 popietinė sesija

Naujas visuotinės konferencijos savaitgalio modelis

Rytų Europos krašto prezidentūra neseniai priminė mums apie naują visuotinės konferencijos žiūrėjimo modelį:

“Artėjant balandžio mėnesio visuotinei konferencijai, norėtume priminti jums apie naują modelį mūsų kraštui. Mes, jūsų krašto prezidentūra, žinome, kaip svarbu laiku išgirsti Dievo žodį per Jo tarnus. Todėl vėl prašome, kad per šios visuotinės konferencijos savaitgalį nebūtų rengiami jokie sakramento ar kiti įprasti sekmadieniniai susirinkimai. Prašome, kad kiekvienais metais šiuos du savaitgalius verčiau sutelktumėte dėmesį į visuotinės konferencijos žiūrėjimą ir klausymąsi. Žinome, kad kai kuriems teks žiūrėti vėlai vakare ar net ankstyvą rytą. Mes taip pat žinome, kad šeštadienio sesijos mūsų krašte yra prieinamos sekmadienio rytą, kad jūsų šabas būtų pripildytas dvasios ir mūsų vadovų mokymų.“

Kaip internete žiūrėti ir skaityti visuotinę konferenciją

Visuotinė konferencija lietuvių kalba tiesiogiai netransliuojama.

Žiūrėkite ir skaitykite ją vėliau. Praėjus 6 dienoms po transliacijos sesijų vaizdo įrašai bus pasiekiami Bažnyčios Youtube kanale; teksto failai bus pasiekiami praėjus 2 savaitėms po transliacijos) pagrindinėje Bažnyčios vetainėje ChurchofJesusChrist.org ir Evangelijos bibliotekos programėlėje.

Stiliaus vadovo pastaba:Kai rašysite apie Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčią, prašome, kad paminėdami ją pirmą kartą vartotumėte pilną jos pavadinimą. Daugiau informacijos apie tai, kaip vartoti Bažnyčios pavadinimą, rasite mūsų stiliaus vadovo puslapyje. »Stiliaus vadovas.