Naujienos

2021 metų Pirmosios Prezidentūros Kalėdų žinia

Kaledos,-prakartele,-Marija-su-kudikeliu-ir-Juozapas,-piemenys

Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčios Pirmoji Prezidentūra – prezidentas Raselas M. Nelsonas, prezidentas Dalinas H. Ouksas ir prezidentas Henris B. Airingas – penktadienį, lapkričio 26 d., paskelbė Kalėdų žinią. Ja buvo dalijamasi per kelis Bažnyčios žiniasklaidos kanalus.

Giedodami „Tyli naktis“ suprantame, jog to Betliejaus vaikelio gyvenimas prasidėjo ne ten ir užsibaigė ne Kalvarijoje. Ikimirtingoje karalystėje Jėzus buvo Tėvo iš anksto įšventintas būti Mesiju, Kristumi, visos žmonijos Gelbėtoju ir Išpirkėju. Jis buvo iš anksto paskirtas mus išpirkti. Jis buvo sužeistas už mūsų kaltes ir sumuštas už mūsų nuodėmes (Izaijo 53:5). Jis atėjo tam, kad nemirtingumą padarytų tikrove, o amžinąjį gyvenimą – galimybe visiems, kurie kada nors gyvens (žr. 1 Korintiečiams 15:20–22; 3 Nefio 27:13–14).

Šiuo šventu Kalėdų metu liudijame, kad mūsų mylintis Dangiškasis Tėvas „taip pamilo pasaulį, jog atidavė savo viengimį Sūnų, kad kiekvienas, kuris Jį tiki, nepražūtų, bet turėtų amžinąjį gyvenimą“ (Jono 3:16).

Stiliaus vadovo pastaba:Kai rašysite apie Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčią, prašome, kad paminėdami ją pirmą kartą vartotumėte pilną jos pavadinimą. Daugiau informacijos apie tai, kaip vartoti Bažnyčios pavadinimą, rasite mūsų stiliaus vadovo puslapyje. »Stiliaus vadovas.