Naujienos

Tarptautinė jaunimo konferencija Švedijoje

Rugpjūčio 20–23 dienomis Švedijoje vyko tarptautinė Pastarųjų dienų šventųjų Jėzaus Kristaus bažnyčios Baltijos misijos jaunimo konferencija. Šioje konferencijoje dalyvavo jaunimas iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Jungtinių Amerikos Valstijų ir Ukrainos. Jaunuoliai ir jaunuolės kartu mokėsi  komandinio darbo, meilės Dievui, sužinojo, kokias galimybes teikia išsilavinimas, ir kaip naudoti socialinius tinklus geriems tikslams.

    

Konferencijos dalyvė iš Lietuvos pasidalijo savo jausmais, kilusiais po konferencijos:

„Šią vasarą mano pagrindinis tikslas buvo paaugti dvasiškai. Žodžiais neįmanoma nusakyti, kaip mane sustiprino ši konferencija. Ji ne tik palaimino mane naujomis žiniomis, įkvėpė ir motyvavo veikti ir keistis, bet ir padėjo sustiprinti santykius su aplinkiniais, draugais, atnešė laimės ir ramybės mano širdžiai. Dabar tvirtai galiu pasakyti, jog turėdama liudijimą apie Mormono Knygą esu tikra (ir visi galime būti tikri), kad Jėzus Kristus yra mūsų Gelbėtojas, kad Džozefas Smitas išvertė Mormono Knygą, kad bažnyčia yra tikra ir kad mes gyvenome prieš ateidami į žemę, ir kad gyvensim visą amžinybę. Būtinai važiuosiu į konferenciją kitais metais!“

 

Stiliaus vadovo pastaba:Kai rašysite apie Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčią, prašome, kad paminėdami ją pirmą kartą vartotumėte pilną jos pavadinimą. Daugiau informacijos apie tai, kaip vartoti Bažnyčios pavadinimą, rasite mūsų stiliaus vadovo puslapyje. »Stiliaus vadovas.