Pranešimas spaudai

188-oji pusmetinė visuotinė konferencija

2018 m. spalio 6–7 d. Solt Leik Sityje, Jutos valst. vyks 188-oji pusmetinė Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčios visuotinė konferencija.

Kviečiame konferencijos sesijas klausyti per radiją, žiūrėti tiesiogines televizijos, palydovines ir interneto transliacijas LDS.org svetainėje.

Visuotinės konferencijos sesijos anglų, rusų, lenkų ir kitomis kalbomis bus transliuojamos tiesiogiai iš Konferencijų centro Solt Leik Sityje tokiomis valandomis Lietuvos laiku:

  • Šeštadienio rytinė sesija – spalio 6 d., 19:00.
  • Šeštadienio popietinė sesija spalio 6 d., 23:00.
  • Visuotinė moterų sesija – spalio 7 d., 3:00.
  • Sekmadienio rytinė sesija – spalio 7 d., 19:00.
  • Sekmadienio popietinė sesija – spalio 7 d., 23:00.

Išverstus į lietuvių kalbą ir įgarsintus konferencijos sesijų vaizdo įrašus galima bus žiūrėti vietiniuose susirinkimų namuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose spalio 13 ir 14 d. nuo 10:00 arba 11:00 val. (sekite informaciją susirinkimų namuose).

Informacija apie konferenciją anglų kalba

Konferencijų kabų archyvas

Stiliaus vadovo pastaba:Kai rašysite apie Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčią, prašome, kad paminėdami ją pirmą kartą vartotumėte pilną jos pavadinimą. Daugiau informacijos apie tai, kaip vartoti Bažnyčios pavadinimą, rasite mūsų stiliaus vadovo puslapyje. »Stiliaus vadovas.