Pranešimas spaudai

2013 metų spalio Visuotinės konferencijos metu pašaukti ir atleisti įgaliotiniai

Pirmoji Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčios Prezidentūra 183-osios pusmetinės Visuotinės konferencijos šeštadienio popietinės sesijos metu paskelbė apie keletą pasikeitimų vadovaujančiose pareigybėse.

Pirmasis Septyniasdešimties kvorumas

Buvo atleisti pirmojo Septyniasdešimties kvorumo nariai: Vyresnysis Džonas B. Diksonas, vyresnysis Polas E. Kiolikeris ir vyresnysis F. Maiklas Vatsonas. Jiems buvo suteiktas garbės nario statusas.

Antrasis Septyniasdešimties kvorumas

Buvo atleistas pirmojo Septyniasdešimties kvorumo narys vyresnysis Kentas D. Vatsonas

Septyniasdešimčių įgaliotiniai kraštuose

Septyniasdešimčių įgaliotiniais kraštuose buvo palaikyti Chulijo A. Angulo iš Bogotos (Kolumbija), Piteris F. Evansas iš Solt Leik Sičio (Juta, JAV) ir Genadijus N. Podvodovas iš Donecko (Ukraina).

Cezaras H. Hukeris ir Kraigas T. Raitas buvo palaikyti kaip  nauji septyniasdešimčių įgaliotiniai kraštuose.

Septyniasdešimčių įgaliotiniai kraštuose dalį savo laiko skiria savanoriškai tarnystei Bažnyčioje jiems priskirtuose geografiniuose kraštuose ir tarptautiniuose kraštų padaliniuose, padeda kraštų prezidentūroms.

Stiliaus vadovo pastaba:Kai rašysite apie Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčią, prašome, kad paminėdami ją pirmą kartą vartotumėte pilną jos pavadinimą. Daugiau informacijos apie tai, kaip vartoti Bažnyčios pavadinimą, rasite mūsų stiliaus vadovo puslapyje. »Stiliaus vadovas.