Pranešimas spaudai

Pirmoji Prezidentūra išplatino 2015-ųjų metų Kalėdinę žinią

Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčios Pirmoji Prezidentūra išplatino tokią 2015-ųjų metų Kalėdinę žinią:

Tikrąjį džiaugsmą patiriame, kai šio meto centru padarome Gelbėtoją. Išlaikyti Jį savo mintyse ir gyvenime galime darydami tai, ką Jis norėtų, kad darytume žemėje. Šiuo metu ypač stenkimės sekti Jo pavyzdžiu mylėdami savo aplinkinius bei tarnaudami jiems.

Kalėdos – tai davimo dvasia, kai negalvojama apie gavimą. Tai džiaugsmas, kylantis matant kitus laimingus. Tai savęs pamiršimas ir laiko skyrimas kitiems. Tai ramybė dėl to, kad ją radome Gelbėtojo mokymuose. Tai metas, kai geriausiai suvokiame, kad kuo daugiau meilės skleidžiame, tuo daugiau jos yra kitiems.

Kalėdoms apgaubiant mus visa savo šlove, būkime kaip tie išminčiai – ieškokime ypatingos ryškios žvaigždės, kuri mus nuves prie mūsų kalėdinių galimybių tarnauti savo aplinkiniams. Tad visi dvasia nukeliaukime į Betliejų, nusineškime ten švelnią rūpestingą širdį kaip dovaną Gelbėtojui ir tiek kiekvienas, tiek visi patirkime džiaugsmingas Kalėdas.

Tomas S. Monsonas
Henris B. Airingas
Dyteris F. Uchtdorfas

Stiliaus vadovo pastaba:Kai rašysite apie Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčią, prašome, kad paminėdami ją pirmą kartą vartotumėte pilną jos pavadinimą. Daugiau informacijos apie tai, kaip vartoti Bažnyčios pavadinimą, rasite mūsų stiliaus vadovo puslapyje. »Stiliaus vadovas.